2ちゃんねる ★スマホ版★ ■掲示板に戻る■ 全部 1- 最新50  

■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています

The board only in English

1 :('A`):04/05/06 17:16
This board can be wrriten only in English.
"English only", those who can't understand the rule may go hell.
(Sometimes it would be allowed)
Also, those who teach English and try to correct the grammer may get out. Nobady needs your teaching.
However, at the same time, as long as it seems English, anything is OK.
Whether it's broken English or not doesn't matter.

Now! It's time to show our potential power against stupid people who can't speak English!

2 :('A`):04/05/06 17:17
つまり糞スレってこと?

3 :('A`):04/05/06 17:17
糞板

4 :('A`):04/05/06 17:19
I am a pen

5 :('A`):04/05/06 17:19
this is a pen
haaaaaaaahaaahaahahahahahahaaha
it a c00000000000000l

6 :('A`):04/05/06 17:26
こσホ〃→├〃は英語σσみwrritenτ〃ぁりぇます★「英語た〃け」、
規則を理解することか〃τ〃きなぃ人々は行っτもょぃ、地獄★(時々、
それは許可されるτ〃Uょぅ)さらに、英語τ〃、教ぇτ、grammer??a
をとする人々は外に出τもょぃ
★Nobadyはぁなたσ教ぇることを必要とUます★
UかUなか〃ら、同時に、それか〃英語に見ぇる限り、何τ〃もOKτ〃す★
それか〃英語に壊Uたかと〃ぅかは重要τ〃はぁりませω★
今!英語を話すことか〃τ〃きなぃ愚かな人々に対する私たちσ
潜在的な力を示す時間τ〃す!

7 :('A`):04/05/06 17:40
we are "motenai"mens.

8 :('A`):04/05/06 19:00
>>7
No!

9 : ('A`) :04/05/06 19:04
Good H!!!

10 :('A`):04/05/06 19:08
mandokuse.

11 :('A`):04/05/06 19:13
God damn terrorist!

12 :中卒童貞:04/05/06 19:17
ここは英語だけだよーん。
「英語だけ」ってルールがわからん香具師は逝ってよし!
(時々は許しちゃうけどねw)
あと、英語を教える奴とか文法の間違いを訂正するやつは(・∀・)カエレ!誰も喪前の教えなんてイラネんだよ。
まあ、英語っぽく見える限りは何でも良いよ。
変な英語だろうが正しかろうが、そんなのは大事じゃないのさ。

おっしゃ!漏れらの秘めたるパワァを英語をしゃべれないアホどもに見せ付けるときがきたZE!

13 :('A`):04/05/06 19:33
>>6
GAL letter may go to hell.


14 :('A`):04/05/06 19:46
Please forgive my stupidity.

3 KB
■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています

★スマホ版★ 掲示板に戻る 全部 前100 次100 最新50

read.cgi ver 05.02.02 2014/06/23 Mango Mangüé ★
FOX ★ DSO(Dynamic Shared Object)